App-vergrendeling wachtwoord voor vingerafdrukken

AppLock-vingerafdruk is een van de beste Android-slotapp met privacybescherming, de beste app-locker met wachtwoord- & patroonvergrendelingsscherm, slimme applock die hoge veilige functies biedt in de ene app.

Dit is de super applock die je privacy beschermt en telefoonbeveiliging biedt.
Privacy uw notitie, bel, sms, e-mail, instellingen …, alle functies van de privacywacht voor u om uw telefoonbeveiliging te waarborgen en uw privacy veilig te houden.
Met App-slotbeveiligingsbescherming is uw privacy goed beveiligd met een wachtwoordvergrendelingsscherm en een patroonvergrendelingsscherm
AppLock kan Facebook, WhatsApp, Galerij, Messenger, Snapchat, Instagram, … blokkeren. Zorg voor persoonlijke en telefoonbeveiliging.
AppLock kan afbeeldingen verbergen en video’s verbergen. Verborgen foto’s en video’s zijn verdwenen uit de Galerij en alleen zichtbaar in de foto- en videokluis. .
App-vergrendeling heeft de optie om onzichtbaar patroonniveau in te schakelen. Geen zorgen meer mensen kunnen de pin of het patroon zien. Blijf Veilig!

Met deze geheime app-vergrendeling, het is ook een zo cool kinderslot om de telefoon te beschermen tegen uw kinderen.

De app is een perfecte app-vergrendeling die je helpt om je persoonlijke veiligheid te behouden, om een ​​beveiligingsapp van iedereen te maken.

—Kenmerken—
– Vingerafdrukvergrendeling, wachtwoord voor vingerafdrukken ondersteund
– Apps vergrendelen met een wachtwoord, patroon-wachtwoord veilig voor iedereen
– De kluis: veilige galerijkluis, privékluis voor foto’s om afbeeldingen te verbergen en video’s te verbergen.
– Met de afbeeldingskluis en galerijvergrendeling verplaatst de app de foto / video naar een geheime kluis door verborgen afbeeldingen automatisch van de muur te verwijderen na het uitvoeren van het verbergen van foto’s en video’s verbergen
– Veel mooie wachtwoordvergrendelingsthema’s, patroonvergrendelingsschermthema’s
– Aangepast wachtwoord wachtwoord thema voor de app, maak privacyscherm met stijl die u wilde
– App blokkeren Instellingen automatisch direct nadat de app wordt geopend op het eerste scherm, help om te voorkomen dat iemand de app verwijdert
– Bescherm uw e-mails, sms, bellijst
– Drie beveiligde privémodus: apps vergrendelen met wachtwoordvergrendeling, patroonslot of doe-het-zelf. Het toetsenbordvergrendelingsscherm met wachtwoordcode, doe-het-zelvers helpen je om een ​​toetsenbordvergrendelingsscherm te maken, patroonvergrendelingsscherm met je foto op de galerij
– Optie om onzichtbaar patroon te maken op ontgrendelingsscherm, mensen kunnen je patroonvergrendelingsscherm niet zien terwijl je ontgrendelt. Veiliger!
– Makkelijk telefoontoepassingen vergrendelen, telefoonapps eenvoudig ontgrendelen vanuit een applijst met één klik
– Ontdek meer apps en de lockerthema’s uit de functie “Meer apps”.
– Wachtwoordbeheer: wachtwoordtype wijzigen tussen toegangscode, patroon, DHZ en wachtwoord opnieuw instellen

Binnenkort beschikbaar:
– Gegevensbeveiliging: verwijder app-gegevens wanneer iemand vaak inlogt (waarschijnlijk niet jij)
– Optie om apps te verbergen van het bureaublad van de telefoon en open het in de app locker app.
– Beter kinderen vergrendelen: kinderen kunnen alleen kinderen laten spelen met software die geen beveiligings-apps zijn zoals video, muziek

Als u de app wilt laten werken met een vingerafdrukwachtwoord, moet u uw vingerafdrukslot eerst instellen op telefooninstellingen. Wanneer dit is ingeschakeld, wordt het vergrendelscherm voor vingerafdrukken ingeschakeld bij het ontgrendelingsscherm, anders heeft het in plaats daarvan een patroon of wachtwoord nodig voor vergrendelingsscherm.

Download nu een slim app-locker, de beste app-protector, app-beveiliging voor iedereen.
De privacy-app: wij verzamelen geen persoonlijke en apparaatinformatie van u.

IMPORTANT NOTE: This app uses the Device Administrator permission, it is NOT required, you can enable or cancel at anytime.

Leave a Comment